Adelitha Salas

Interieurontwerpen is mijn passie. Al heel lang. Als jong meisje timmerde en tekende ik er al op los. Geen stukje papier of hout was veilig voor mijn creatieve uitspattingen. Bewust koos ik voor de opleiding architectonische vormgeving en interieur aan de Academie St. Joost. Na mijn studie leerde ik het ontwerpen in de praktijk bij bureaus als Hoopers Architecten en Dutch Art Design. En zoals het bij een goede en eigenwijze ontwerper hoort, wilde ik mijn creatieve visie nog meer de ruimte geven. Sinds 2003 werk ik zelfstandig als interieurarchitect voor zowel bedrijven als particulieren. Inmiddels ben ik vele bijzondere projecten verder en is mijn passie voor ruimtelijke vormgeving alleen maar sterker geworden. Nog steeds leer ik bij en volg ik met verwondering de nieuwe interieurontwikkelingen. Door het bezoeken van beurzen en een nauwe samenwerking met wooninrichters, bouwspecialisten en interieurbouwers blijf ik op de hoogte van nieuwe trends en technische mogelijkheden.

Beeld2_website_Adelitha

Disciplines

Styling / ontwerp - 25 %
Verbouwing - 25%
Kantoor - 20%
Showroom / winkel - 20 %
Workshops - 10%

Wat typeert Adelitha
als interieurarchitect?

De essentie is dat ik anderen verder
help met hun interieurvraagstukken.
In een dynamische wisselwerking
ontstaat een prachtig en uniek resultaat;
een interieur dat past bij jou of jouw bedrijf.

Openstaan voor de diversiteit aan unieke mensen en bedrijven. Het voorrecht om met zoveel bijzondere mensen te werken en hen te helpen, is mijn kracht en inspiratie. Luisteren, lachen, loslaten, delen en durven. Dat is de basis voor een interieur dat weerspiegelt wie jij bent en wat belangrijk voor je is.

Een tijdloze vormgeving vormt de basis van mijn ontwerpsignatuur. Ik werk met een rustige heldere vormgeving die het unieke van mijn opdrachtgever de ruimte geeft. Door de combinatie van een tijdloze vormgeving en mix van karaktervolle en rustige materialen en meubels, ontstaat een evenwichtig interieur dat fijn aanvoelt.

Logische en ruimtelijke oplossingen die werken. Tijdens mijn ontwerp- en adviesproces onderzoek ik de ruimtelijke mogelijkheden in combinatie met alle wensen en eisen. De beleving en werking moeten logisch, natuurlijk en vanzelfsprekend aanvoelen. Ook de meubels, keukens en badkamers die ik ontwerp, voldoen hieraan.

Waar een ander onmogelijkheden ziet, zoek ik naar oplossingen. Door los te laten, het probleem van een andere kant te bekijken, ontstaan nieuwe mogelijkheden. Een eigenschap die ik sterk heb ontwikkeld.

Interieurarchitectuur ontwikkelt zich snel. Ik blijf mezelf vernieuwen door de samenwerking met vakgenoten, wooninrichters en in wisselwerking met studenten en klanten. Ik geef workshops aan studenten van Avans Hogeschool en verzorg workshops voor groepjes in woonwinkels.

Bel of mail gerust voor een kennisafspraak bij grote of kleine interieurvragen. Of als je mee wilt doen aan een van mijn workshops.

Mijn klanten

De diversiteit aan opdrachten houdt mij scherp. Daarom variëren mijn opdrachtgevers; van hip gezin tot een alleenstaande oude dame die ik ontzorg, maar net zo goed een innovatieve dozenprocent tot een gemoedelijke Brabantse camping. Wat is jouw interieurvraag? Ik heb er zeker antwoord op. 

 

Salas Interieurarchitectuur is erin geslaagd om de “Open the Future” ontwikkeling van Smurfit Kappa op een geweldige manier mee vorm te geven. Adelitha heeft een sfeer gecreëerd die precies uitademt wat we willen overbrengen naar onze stakeholders. Dit op basis van verrassende ideeën. Ideeën die voor de hand liggend lijken, maar juist daarom zo moeilijk te bedenken zijn. We bouwen bij Smurfit Kappa ELCORR met plezier door op Adelitha’s visie.

Leen Hartvelt, Smurfit Kappa ELCORR
Breda

Adelitha heeft perfect geluisterd en gekeken naar onze smaak en wensen. Wij hebben haar interieurvoorstel 1:1 overgenomen. We zijn ontzettend blij en trots op het eindresultaat

Familie van Gurp
Etten-Leur

Wij zijn Adelitha ontzettend dankbaar voor alle hulp en inspiratie die ze ons heeft gegeven. Mede hierdoor hebben wij nu een top eindresultaat. Daar zijn we heel tevreden en gelukkig mee.

Familie de Jong
Rijen

Adelitha heeft onze wensen voor een jeugdhonk goed omgezet naar een ontwerp waar iedere groepering bij ons erg gelukkig mee is. Erg knap! Na haar adviezen zijn we gestart met het sloop- en het verhuiswerk. Van de uitvoering houden we Adelitha uiteraard op de hoogte.

Jeugdhonk
Zundert

Zelf zijn we dik tevreden met de combinaties die Adelitha adviseerde. Vermoedelijk staat zij zelf ook versteld van het bereikte eindresultaat.

Familie Schraauwen
Helmond

Het mooie ontwerp dat Adelitha voor ons maakte, hebben we in de praktijk gebracht. De eindfase van de uitvoering komt nu in zicht. Daar kijken we naar uit. We bevelen Salas Interieurarchitectuur zeker aan bij familie en vrienden.

Familie Schoonen
Zundert

We hebben likkebaardend de uitgewerkte presentatietekeningen bekeken. Heel helder. Bovendien reuze handig om hiermee naar de haardenspecialist te stappen.

Familie van Gils
Oosterhout