In een vrijblijvend kennismakingsgesprek onderzoek ik jouw interieurbehoefte. Van een totaalplan voor de bedrijfs- of wooninrichting (van ontwerp tot turnkey oplevering) tot een kort interieuradvies, zoals een verlichtingsplan. Goed luisteren, lachen, loslaten, delen en durven kenmerken de persoonlijke samenwerking. Dat is de basis voor een interieur dat weerspiegelt wie jij bent en wat belangrijk voor je is.

Ervaring

16
Jaar
493
Klanten / projecten
98
Workshops / cursussen

Voor wie

Bedrijven

Bedrijven komen bij mij met vraagstukken als:

  • We willen een nieuw ontwerp voor alle kantoorruimtes en de receptie
  • We willen dat onze werkomgeving medewerkers inspireert
  • We willen dat ons bedrijf meer onze visie en missie uitstraalt
  • We willen een restyling van de meetingrooms

Particulieren

Particulieren komen bij mij met vraagstukken als:

  • We willen alle ruimtes optimaal inrichten
  • We willen verbouwen, maar wellicht is een restyling voldoende
  • We willen dat ons huis nog meer als thuis aanvoelt na de verbouwing
  • We willen weten welke kleuren het beste bij ons passen

Werkwijze Salas

Heb je een interieurvraag? Dan maak ik graag een afspraak om je vraag te verkennen en een voorlopige prijsopgave te maken.

Ben je daarmee akkoord? Dan plannen we een nieuwe afspraak bij jou op locatie. Dan meet ik onder andere de ruimte(s) in en maak ik foto’s.

Vervolgens maak ik een realistisch concept ontwerp dat aansluit bij jouw eisen en wensen. In een ruimtelijk ontwerp (3D presentatie) kun je het ontwerp aan alle kanten bekijken. Na jouw feedback maak ik het ontwerp definitief. Het ontwerp is dan van jou. Jij bepaalt het verdere verloop.

Natuurlijk, heel graag zelfs, mag je mij inschakelen voor de esthetische bouwbegeleiding in combinatie met styling. Dan weet je zeker dat de uitvoering overeenkomt met hoe het in het ontwerp is bedoeld.

Waarom Salas

Betrokken & persoonlijk

Ik hou van mijn werk, de dynamiek en het creatief proces. Het voelt alsof ik op bezoek mag komen in iemands persoonlijke wereld en daar mag meekijken. Dat vraagt om een integere, empathische en respectvolle benadering. Daar hecht ik veel waarde aan.

Creatief & oplossingsgericht

Vanaf de start worden ideeën onderworpen aan een creatief proces. Ideeën komen en gaan. Ik toets deze aan de persoonlijke gebruikseisen en wensen en aan ruimtelijke mogelijkheden. Dit vraagt een goed schakelen tussen creatieve ideeën en praktische oplossingen.

Meedenkend & vindingrijk

Laat je eigen ideeën spreken! Ik luister er graag naar en denk mee over hoe ze zijn vorm te geven. Met jouw ideeën, gebruikseisen, wensen en mijn vindingrijkheid komen we tot een interieur dat bij jou past.

Professioneel & ervaren

Sinds 2003 heb ik mijn professionaliteit en ervaring kunnen uitbouwen binnen de wereld van interieur. Van ontwerp en styling, tot begeleiding in het realiseren van interieurprojecten voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers. Van kleine adviezen tot grote projecten.

Duurzaam & budgetgericht

Tijdens het ontwerp en adviesproces is het bewaken van jouw budget met het beoogde resultaat een belangrijk onderdeel van mijn creativiteit. Duurzame keuzes maken heeft vaak een goede invloed op je budget op langere termijn en op de toekomst.

All-in (advies, ontwerp en begeleiding)

Wat mij scherp en enthousiast houdt, is de diversiteit aan opdrachten. Ontwerp van ruimtes en meubelen, styling, meubelinrichting, kleuradvies, het maken van lichtplannen, het geven van colleges en het organiseren van workshops horen bij mijn werkgebied.

Een greep uit de portfolio